Kort om Sommerfuglen

 

Hej og velkommen til Sommerfuglen!

 

Vi er et bosted for 19 voksne med nedsat psykisk funktionsevne, som ligger i Årslev på Fyn. Vi holder til i to hyggelige gamle villaer og et hus med 7 dejlige 2 værelses lejligheder.  Vi ligger ca. 15 minutter fra Odense centrum . Vi henvender os generelt til voksne over 18 år, der som oftest har en psykiatrisk overbygning, der er diagnosticeret og medicineret.

 

På Sommerfuglen gør vi os stor umage for at leve op til det værdigrundlag, vi har. Det er vores hjertesag at arbejde med udviklingshæmmede mennesker, og vi elsker vores arbejde! Vi ved, at det er en stor beslutning for den som har brug for et nyt hjem, forældrene og sagsbehandleren at vælge det rigtige bosted.  I en tid, hvor mediernes historier om bosteder er mangfoldige, har vi valgt at lægge vores hverdag åbent frem til alle, og vi kalder det ”Åben Pædagogik”.

 

Åben Pædagogik betyder i al sin korthed, at alle vore eksterne samarbejdspartnere kan komme forbi, lige så tit de vil. De behøver ikke at ringe eller melde deres ankomst først. Familie, pårørende, venner, sagsbehandlere, psykiatere, kommunale tilsynsmyndigheder m.v., må gerne komme uanmeldt, hvis de har lyst til det. Vores dør er altid åben og man kan altid kigge forbi til en kop kaffe eller en snak. (Medmindre vi  lige er ude på tur med beboerne). Indimellem kommer nogle forældre også og spiser med  om aftenen, hvilket vi synes er rigtigt hyggeligt. (Hvis man tager hele familien med må man dog godt lige ringe først :-)

Her på hjemmesiden kan du finde mere ud af hvem vi er og hvad vi tilbyder.  Her er både lidt om vores pædagogik, om vores bosted, lidt billeder og video fra vores hverdag og aktiviteter. Hvis du kunne tænke dig at bo på Sommerfuglen er du også altid velkommen til at komme forbi. Det bedste er altid at møde os og se stedet!

Uanset om du påtænker at flytte ind på Sommerfuglen, er pårørende, forældre eller sagsbehandler, så håber vi, at du her på hjemmesiden kan få svar på nogle af dine spørgsmål.  

Vi kan også anbefale dig at klikke ind på vores facebook side på: facebook.com/sommerfuglenfyn og se lidt om vores levende hverdag.

 

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

 

Kærlig Hilsen

Os på Sommerfuglen