Stationsvej:

 

 

 

Gården:

 


 

 

 

 

 

 

De fysiske rammer

 

Sommerfuglen består af to store gamle og hyggelige villaer samt et nyere hus med 5 lejligheder.  Alle ligger i omkring Årslev (tæt ved Odense S)  Der er generelt rigtig gode bus- og togforbindelser til både Odense og Ringe, og vi samarbejder med hensyntagende arbejdspladser og skoler på næsten hele Fyn.

Herudover har Sommerfuglen en kontorbygning til rådighed ved Bramstrup Gods.

 


Stationsvej

Stationsvej er det nyeste hus på Sommerfuglen.  Her er der 7 store 2 værelses lejligheder med eget bad og køkkenfaciliteter.  Huset har deruover en stor fællestue, spisestue og køkken.  Det ligger et roligt sted i Årslev, med gangmulighed til dagligdags indkøb, andre faciliteter og offentlig transport.  Der er en stor have til som grænser op til en rideskole. 

Der er døgnbemanding på stationsvej.

 

Kesselstedet

Kesselstedet er Sommerfuglens  ”psykiatrihus”.  Kesselstedet er normeret til 5 beboere. Huset er stort, hyggeligt og rummeligt – der er indrettet  et fitnessrum i kælderen, og der er en god have bagved huset. Busserne holder lige udenfor døren, og det er f.eks. nemt og hurtigt at komme ind til Odense.

Kesselstedet ligger lige overfor det historiske naturområde omkring Bramstrup Gods, hvor der er rig mulighed for at gå ture i den smukke natur.

 

Gården

Gården har plads til 7 beboere. Her er der personaledækning fra 8.00 til 21.00 i hverdagene og 10.00 til 20.00 i weekenden. Gården er et hus vi har købt i 2011, og stedet er derfor stadig i (rivende) udvikling. Her er et hyggeligt gårdmiljø, med ladebygninger og meget store udenomsarealer. Der er rig mulighed for dyrehold, havebrug og udendørsaktiviteter.

Gården ligger i Årslev by, hvor der er et godt nærmiljø¸ med indkøbsmuligheder, togstation, posthus, sportshaller m.v.